1. MASOARA

Fa un studiu in familie cum si-ar dori fiecare membru sa se bucure de gradina comuna. Copii cu siguranta, vor alege sa aiba cea mai mare felie din acest spatiu verde. Masoara zona unde poti sa montezi locul de joaca, deseneaza pe hartie planul complexului. Fa masuratorile in cm la toate planurile tale pentru a avea masuratorile corecte. Vei gasi idei aici.

2. CONFIGUREAZA

Foloseste plannerul de pe site-ul nostru, unde ai posibilitate de a vizualiza in 3D complexul de joaca visat. Configureaza complexul cu toate culorile de tobogane, realizand un loc de joaca mai colorat decat un curcubeu. Plannerul iti va permite sa modulezi turnul cum vrei tu, astfel creand un mic paradis pe pamant la tine in curte.

3. COMANDA

Iti stam la dispozitie telefonic, pe email, in magazinul online Blue Rabbit dar si personal, te asteptam cu drag in atelierul si showroom-ul nostru din Oradea Calea Borsului 2A, unde te ajutam sa alegi varianta cea mai potrivita si astfel vei transforma visul in realitate. Livram oriunde in tara prin curierat de incredere, coletam materialul lemnos debitat cu mare atentie si seriozitate, fiecare colet este ambalat si etichetat astfel usurand preluarea lor in siguranta.

4. MONTEAZA

Sorteaza coletele materialelor lemnoase pe tipuri, vei gasi astfel: grinda, sipca si scandura. Deschide kitul de asamblare, care pe langa toate accesoriile – manere si praguri pentru scara, piulite,saibe, suruburi, cap de bormasina, cap de surub, protector cap, feronerii, plasa contra pisicilor, geotextilie pentru cutia de nisip,placheta personalizabila, etc – contine si manualul de montaj, cu o descriere amanuntita, care iti va oferi chiar o placere cand te apuci sa montezi locul de joaca. Atentie, manualul este foarte important, sa nu il pierzi!

Fi atent si urmeaza pasii pentru o montare corecta si sigura! Montarea va fi un joc, un prilej de activitate comuna parintilor, bunicilor, copiilor sau a prietenilor de familie. Pasul urmator, sa va bucurati impreuna cu beneficiarii principali de acest loc de joaca realizat, felicitari, ati gasit antidotul plictiselii:

Joc si recreere in aer liber!

logo blue rabbit