Atunci cand vorbim de un loc de joaca sau dorim sa achizitionam un astfel de complex pentru copilasii nostri, nici nu ne dam seama, cate elemente, accesorii si piese sunt necesare pentru a il dota cu toate facilitatile pe care le vrea beneficiarul prinicipal, dar sa fie si montat avand in vedere toate cerintele de siguranta.
Elementul principal al unui complex de joaca este inevitabilul tobogan.

Acesta poate fi mai scurt, mai lung, poate fi montat la platforma de pornire de 120 cm sau la o platforma mai mare de 150 cm.
Pentru a oferi o posibilitate mai interesanta, puteti monta o plasa de catarare.

Avand acest turn de joaca dotat cu tobogan si posibilitati de urcare in el, acesta poate fi imbogatit in continuare, cu modulul de leagan prima extensie care nu poate lipsi de la un complex de joaca.

Daca avem turnul de joaca si modulul cu leagane, putem spune ca avem un complex de joaca de care oricare copil poate sa se bucure. In cazul in care insa dorim un adevarat paradis, avem si spatiu suficient si mai avem si buget alocat pentru acest proiect, putem sa adaugam complexului nostru si alte facilitati, cum ar fi de exemplu, un modul pentru fratiorul mai mic, puteti monta un podulet intre doua turnuri sau un modul challenger fiind o adevarata provocare urcarea pe peretele din franghie.


Doriti mai multe informatii despre locurile de joaca din lemn pentru gradini?

Va rugam sa ne contactati cu incredere la: [email protected], prin telefon: 00 4 0745 323-349 sau va asteptam cu drag la showroom-ul nostru din Oradea, jud. Bihor, 410605, Calea Borsului 2 A.

Echipa Blue Rabbit 2.0