Cascade Blue Rabbit 2.0

Distractie pentru toata lumea!

Turnul de joc Cascade din gama Blue Rabbit 2.0 va capta instantaneu pe cei mai tineri cu aspectul ei fermecator. Usor accesibil si cu cele doua platforme, cascada va ofera o distractie de alpinism si pentru copilasi cu varsta foarte frageda.
Cascada are doua platforme de legatura si o rampa de intrare inclinata, ceea ce il face usor accesibil pentru toate varstele. Ca si marea majoritate a tuturor turnurilor Blue Rabbit 2.0, acest turn poate fi construit cu inaltimi diferite ale platformei, de 0,9m sau de 1,2m. Versiunea inferioara a acestui turn a fost conceputa special pentru copiii de 2-5 ani. De asemenea, puteti adauga un modul @swing sau un @challenger in partea dreapta, astfel oferind un adevarat complex de joaca demn de invidiat.

Turnul este dotat cu 2 tobogan KBT dupa platforma solicitata:
Platforma 0,9m contine 1 tobogan Toba si 1 tobogan Tweeb
Platforma 1,2m contine 1 tobogan Tweeb si 1 tobogan S-Line 2,3m
La turnurile Blue Rabbit se poate atasa modul de leagan, de perete de catarare, de trecere, de plasa de catarare, de platforma pentru fratior.

Pretul CONTINE:

– tobogan, manere de siguranta.

Pretul NU CONTINE:

– accesoriile de pe poza (de exemplu binoclu, carma, volan, luneta, nisipar, tabla de scris, module Blue Rabbit 2.0).

 

Informatie importanta: Materialul lemnos este un material viu, care este in contact permanent si direct cu schimbarile de temperatura, cu umezeala, respectiv cu razele solare. Datorita contactului permanent cu conditiile meteo din exterior, pot apare unele crapaturi, fiind un fenomen natural. Acest lucru nu afecteaza in nici un fel durata de viata a produselor.

Platforma variabila:90 cm, 120 cm.
Materie prima material lemnos brad impregnat
Greutate 210 kg/220 kg
Necesarul de cantitate de vopsea pentru vopsire 2l
Pentru zonele de siguranta recomandăm pavajul din cauciuc, model recomandat 4 cm grosime
Certificat TÜV NORD
Producator : KBT
Numar Articol : bluerabbit_cascade