Pagoda Blue Rabbit 2.0

Deschide o fereastra catre lume!
Ca turn de joaca cu cea mai mare platforma a gamei Blue Rabbit 2.0 (1,4m x 1,6m), Pagoda ofera copiilor un spatiu gereros pentru mult joc si voie buna. Balconul integrat care poate fi folosit ca un turn de observare (post de veghe/paza ) imbunatateste considerabil valoarea jocului al acestui turn spatios. Nisipul de sub turn ofera un spatiu urias pentru saparea si construirea castelelor de nisip. Seamana cu un vechi templu chinez, aspectul unic al Pagodei este o garantie pentru orele de aventuri in aer liber.
Pagoda are doua posibilitati de intrare, una in spate (scara inclinata) si una in fata (scara verticala). Deschiderea frontala poate fi utilizata si pentru adaugarea unui modul suplimentar sau chiar adaugarea unui tobogan suplimentar, astfel marind posibilitatea de joc a copiilor.

Informatie importanta: Materialul lemnos este un material viu, care este in contact permanent si direct cu schimbarile de temperatura, cu umezeala, respectiv cu razele solare. Datorita contactului permanent cu conditiile meteo din exterior, pot apare unele crapaturi, fiind un fenomen natural. Acest lucru nu afecteaza in nici un fel durata de viata a produselor.

Pretul CONTINE:

– tobogan, manere de siguranta.

Pretul NU CONTINE:

– accesoriile de pe poza (de exemplu binoclu, carma, volan, luneta, nisipar, tabla de scris, module Blue Rabbit 2.0).

Platforma variabila:120 cm, 150 cm.
Materie prima material lemnos brad impregnat
Greutate 210 kg/220 kg
Necesarul de cantitate de vopsea pentru vopsire 2l
Pentru zonele de siguranta recomandăm pavajul din cauciuc, model recomandat 4 cm grosime
Certificat TÜV NORD
Producator : KBT
Numar articol : bluerabbit_pagoda